Serious Games
advies

< terug Home » Serious games advies

Serious games advies

Spelenderwijs nieuwe vaardigheden leren of nieuwe kennis meteen toepassen: serious games zijn razend populair in het bedrijfsleven. Bij Mediaheads zien we dat steeds meer bedrijven serious gaming inzetten om salestrainingen of managementtrainingen effectiever te maken voor hun medewerkers.

De mogelijkheden van de inzet van serious games zijn eindeloos. En juist daardoor zien we vaak dat klanten het lastig vinden om te bepalen waar ze de games voor in kunnen zetten. Daarom bieden we graag een stukje consultancy en advies voor het maken van de juiste keuze.

Advies en consultancy door Mediaheads

Wil jij binnen je bedrijf aan de slag met serious gaming? Dan nodigen we je graag uit voor een adviesgesprek met één van onze consultants. Tijdens een dergelijk gesprek leer je het volgende:

  • Welke serious gaming mogelijkheden er allemaal zijn
  • Hoe jouw content vorm krijgt in een serious game
  • Welke doelstellingen we kunnen realiseren binnen een serious game
  • Hoe andere bedrijven serious gamen hebben ingezet

Tijdens een adviesgesprek neemt een consultant van Mediaheads je mee in de mogelijkheden die passen bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

"Ik heb de samenwerking met Mediaheads als erg prettig ervaren. Er werd vanuit het Mediaheads team actief met ons meegedacht bij de uitdagingen omtrent ons project, wat bij mij de indruk wekte dat Chamin Hardeman en zijn team grondig begrepen wat we precies wilde realiseren - en met welk doel. Het team schakelde snel en paste zich gemakkelijk aan, aan onze ideeën. Ze wisten snel en verzorgd werk te leveren binnen de afgesproken kaders."

Steven van der Veen

Sales Manager, OD Security

Van advies naar serious gaming

Tijdens het consult brainstormen we over hetgeen jullie verwachten van een serious game. Deze informatie gebruiken wij om een plan van aanpak te maken zodat we zo snel mogelijk kunnen werken naar een realistisch schaalmodel.

Dit schaalmodel ontwikkelen wij vervolgens door. We testen, finetunen en leveren een maatwerk game op. Kwaliteit is daarbij altijd het allerbelangrijkste voor ons. Zijn we klaar? Dan is het natuurlijk tijd dat jullie je eigen serious game spelen. En misschien mogen we jullie game wel gebruiken bij een adviesgesprek met één van onze nieuwe klanten!

Serious games uitproberen

Ben je benieuwd naar wat allemaal mogelijk is met een serious game? Laten we dan eens afspreken. Wij laten je de mogelijkheden zien, jij pitcht je idee, en samen werken we een plan uit. Daarover gaan wij ons beraden, tot we tot een definitief voorstel komen waarin duidelijk is wat we gaan doen, met welke doelen en binnen welk tijdsbestek.

Contact opnemen

Ben jij klaar voor een consultancy- en adviesgesprek over onze serious games of over de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. We laten je graag meer zien.

Waarom serious games?

70% meer behoud van kennis

Zeer schaalbaar

Spelenderwijs leren met software én hardware

Kosteloos ontdekken hoe je serious games succesvol inzet voor jouw organisatie?

Enkele cases

BD Kiestra

BD Kiestra

Het ontwikkelvraagstuk was om een serious game te ontwikkelen ten bedoeld om de werking van een nieuw ontwikkeld softwareprogramma te promoten op een medisch congres. De game zou worden computer met touchscreen die was verpakt in een arcadekast.

read more
Rolf Connect

Rolf Connect

De laatste jaren is het aanbod van digitaal lesmateriaal enorm toegenomen. Sterker nog, kinderen van de basisschool weten niet beter, het gebruik van het digitaal leermiddel zoals een digibord, tablet of computer is normaal. Daarom is digitale geletterdheid belangrijk.

read more
Robin’s Wereld

Robin’s Wereld

Soms gaat het in het onderwijs niet alleen om het leren zelf, maar ook om het bewijs dat die leerbaarheid er ís.. in dit geval in het speciaal onderwijs. Daarom ontwikkelden we Robin’s Wereld, in opdracht van ’s Heeren Loo en met financiering van Afas Software.

read more