Testimonials

< terug Home » Testimonials

Hoe ervaren onze klanten de samenwerking met Mediaheads?

Nadia Plambeck

"De mannen van mediaheads zijn enorm gedreven en creatief in het bedenken van verrassende oplossingen, waarmee meer bereikt wordt dan oorspronkelijk bedacht. Zij kennen de markt waarvoor ze werken, werken betrouwbaar en in dienst van het gezamenlijke doel. Hun persoonlijke betrokkenheid bij wat zij doen vertaalt zich in een persoonlijke manier van samenwerking, waarbij plezier en humor belangrijke ingrediënten zijn."

Nadia Plambeck

Projectleider Innovatie, ’s Heeren Loo

"Voor ons onderscheid Mediaheads zich in de manier waarop ze meedenken in voor ons belangrijke ontwikkelprocessen. Ze leveren niet alleen de producten zoals wij ze graag willen hebben, maar denken aan de voorkant direct mee over de beste oplossingen. Dat werkt enorm plezierig, omdat we in die gezamenlijke processen het uiteindelijke product voor onze klanten, nog beter kunnen maken. Omdat ze flexibel zijn en zich altijd 100% inzetten voor het beste resultaat, is het voor ons een hele belangrijke partner."

Yvonne Zwart

Business Unit Manager, de Rolf groep

"Ik heb de samenwerking met Mediaheads als erg prettig ervaren. Er werd vanuit het Mediaheads team actief met ons meegedacht bij de uitdagingen omtrent ons project, wat bij mij de indruk wekte dat Chamin Hardeman en zijn team grondig begrepen wat we precies wilde realiseren - en met welk doel. Het team schakelde snel en paste zich gemakkelijk aan, aan onze ideeën. Ze wisten snel en verzorgd werk te leveren binnen de afgesproken kaders."

Steven van der Veen

Sales Manager, OD Security

Hans Haarman

"Onze samenwerking met Mediaheads is erg prettig. Reeds bij onze kennismaking was er een duidelijk visie vanuit Mediaheads over hoe wij elkaar kunnen versterken. Vervolgens werd deze visie al snel omgezet in concrete acties en concrete producten. Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd over lopende projecten en men is altijd bereid een stapje extra te zetten. Vaak zelfs al voordat dit gevraagd wordt. Wij hopen daarom nog lang met Mediaheads samen te werken."

Hans Haarman

International Sales Manager, De Rolf Groep

Joost Deutekom BD Kiestra

"Mediaheads zijn goed in staat om te luisteren naar je wensen en deze te vertalen in tastbare applicaties. Toen we ze voor de uitdaging stelde om binnen drie weken een game en console uit te werken namen ze die aan en ontwikkelde een prachtig product voor ons, precies op tijd voor een belangrijk congres."

Joost Deutekom

World wide marketing manager, BD Kiestra

"Het is voor ons altijd een uitdaging om deelnemers de kennis, vaardigheden en ervaring die ze uit onze trainingen krijgen, ook te laten vasthouden. Hier komt de toegevoegde waarde van Mediaheads om de hoek kijken. Dankzij hun hebben we een fantastische app waarmee we enerzijds kunnen inzien hoe betrokken deelnemers zijn na een training en kunnen we hen micro-learnings bieden waarmee ze het geleerde op een speelse manier blijven houden. We zijn erg blij met de samenwerking en het team stond altijd paraat om te helpen!"

Michiel Bloemendaal

Eigenaar, STUDIO.WHY

Waarom serious games?

70% meer behoud van kennis

Zeer schaalbaar

Spelenderwijs leren met software én hardware

Kosteloos ontdekken hoe je serious games succesvol inzet voor jouw organisatie?

Enkele cases

BD Kiestra

BD Kiestra

Het ontwikkelvraagstuk was om een serious game te ontwikkelen ten bedoeld om de werking van een nieuw ontwikkeld softwareprogramma te promoten op een medisch congres. De game zou worden computer met touchscreen die was verpakt in een arcadekast.

read more
Rolf Connect

Rolf Connect

De laatste jaren is het aanbod van digitaal lesmateriaal enorm toegenomen. Sterker nog, kinderen van de basisschool weten niet beter, het gebruik van het digitaal leermiddel zoals een digibord, tablet of computer is normaal. Daarom is digitale geletterdheid belangrijk.

read more
Robin’s Wereld

Robin’s Wereld

Soms gaat het in het onderwijs niet alleen om het leren zelf, maar ook om het bewijs dat die leerbaarheid er ís.. in dit geval in het speciaal onderwijs. Daarom ontwikkelden we Robin’s Wereld, in opdracht van ’s Heeren Loo en met financiering van Afas Software.

read more