Kom achter de kracht
van serious games met
onze demo-app

Serious games zorgen voor 70% meer behoud van kennis bij trainingen door het bestrijden van de forgetting curve!

De voordelen van Serious Games

  • Hogere betrokkenheid bij trainingen. Games zijn gemaakt om de speler vast te houden. Door middel van beloningen en verhaal blijft een speler geïnteresseerd en gemotiveerd om door te gaan. Serious Games maken gebruik van dit effect om gebruikers kennis bij te brengen.
  • Directe feedback. Tijdens het spelen van een Serious Game krijg je gelijk inzicht in je verbeterpunten en kun je je progressie ten opzichte van vorige keren zien.
  • Positieve emoties verbeteren leren. Spelletjes zijn een stuk leuker dan een lange presentatie aanhoren. Serious Games zorgen ervoor dat de alle informatie spelenderwijs aan de leerling geleerd wordt.
  • Serious Games zijn super schaalbaar. Een training is gelimiteerd in hoeveel mensen er kunnen deelnemen. Met Serious Games kan iedereen zijn eigen tempo aanhouden en is er geen limiet aan hoeveel mensen tegelijk een training kunnen volgen.

Scan deze QR code en download de Demo app

Onze app is dé revolutie binnen Serious Gaming

Deze app laat je zien hoe wij je helpen met het overdragen van de kennis van jouw organisatie.

Met onze app Make it Stick! laten we je zien hoe makkelijk en toegankelijk het is om een Serious Game te laten ontwikkelen. Download de app via de QR Code hierboven (iOS only) of de knop hier onder en registreer je door simpelweg je naam en e-mailadres achter te laten.

Liever de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kopje koffie? Vul dan het formulier in!