stefan od klein

"De samenwerking met Mediaheads was prettig en verliep heel pragmatisch"

"Op pragmatische wijze hebben we samen met Mediaheads toegewerkt naar simulatiesoftware, waarmee wij operators kunnen laten zien hoe belangrijk de systemen zijn die wij ontwikkelen voor de beveiligingssector. Met onze systemen kunnen zij contrabande lokaliseren, bijvoorbeeld op vliegtuigen of in gevangenissen. We hebben in het ontwerp en de ontwikkeling van de software heel prettig samengewerkt met Mediaheads."

stefan od klein

Stefan van der Veen

Salesmanager, OD Security

Terug

Wij hebben samen met Mediaheads een simulatie van ons product THEIA ontwikkeld. Met THEIA kunnen operators contrabande opsporen, bijvoorbeeld in gevangenissen of op vliegvelden. Met de simulatiesoftware kunnen wij systeemoperators laten zien hoe THEIA werkt en waarom het van belang is.

Pragmatische samenwerking

De samenwerking met Mediaheads verliep heel prettig. Het proces was heel pragmatisch en we werkten in verschillende sessies toe naar het product wat er nu ligt. We zien ook echt dat de simulatiesoftware doet wat het moet doen. Het draagt echt bij aan het kunnen laten inzien van het belang van ons product. Dus we zijn enorm tevreden!

Stefan van der Veen vertelt over de ontwikkeling van hun simulatiesoftware en de samenwerking hierin met Mediaheads.

Vervolg

We gaan in de toekomst weer samenwerken met Mediaheads. Naast de simulatiesoftware, willen we een serious game ontwikkelen waarmee we operators beter kunnen trainen in het opsporen van contrabande. Hiermee kunnen zij meer vertrouwen krijgen in het gebruiken van het systeem en zal ook de effectiviteit van het systeem gaan toenemen. Een een mooie bijkomstigheid is, dat wij zelf minder vaak aanwezig hoeven te zijn voor de trainingen. Kortom, een echt win-win!

Meer referenties