Serious games in diverse sectoren

Leer meer
Terug


Ontdek de kracht van serious gaming

Waarom serious gaming?

Traditionele trainingen zijn talrijk, maar vaak kostbaar en leiden tot kennisverlies als deze niet direct worden toegepast. Onderzoek toont aan dat serious games een van de meest effectieve manieren zijn om kennis over te dragen en vaardigheden te oefenen. Door middel van constante uitdagingen en beloningen, bieden serious games directe feedback aan gebruikers, wat leidt tot snellere en effectievere gedragsveranderingen.

meisje horeca

Toepassing van serious games

Serious games kunnen zowel intern als extern bij klanten worden toegepast. Of het nu gaat om het aanleren van nieuwe vaardigheden voor betere klantrelaties of het verbeteren van salesprestaties, serious games bieden een effectieve en boeiende (leer)methode. Een aantal toepassingsvoorbeelden van serious games:

yvonne5

Yvonne Zwart

Business Unit Manager, de Rolf groep

"Mediaheads denkt proactief mee over de beste oplossingen"

"Mediaheads onderscheidt zich in hun betrokkenheid en door de manier waarop ze actief meedenken in belangrijke ontwikkelprocessen. Ze gaan verder dan alleen het leveren van producten volgens onze wensen; ze denken aan de voorkant direct mee over de meest effectieve oplossingen. Dankzij deze gezamenlijke processen zetten wij een optimaal eindproduct neer voor onze klanten."