Terug

Learning is our game

teammh 169

Al 15 jaar maakt Mediaheads serieus werk van serious games. Dat doen we samen met onze klanten en de eindgebruiker! Als team werken we toe naar effectieve serious games, waarmee leren leuk wordt!

Involvement engineers

We zijn experts in het ontwerpen en ontwikkelen van betekenisvolle serious games. Learning is our game!

mediaheads beeldmerkje

Waarom Mediaheads?

Bij Mediaheads werken we aan een grensverleggende toekomst van leren, waar kinderen, studenten en medewerkers nieuwe vaardigheden en kennis spelenderwijs opdoen.

 

Met passie en expertise vertalen we ingewikkelde vraagstukken naar boeiende en praktische leerprocessen. Daarbij werkt ons team van knappe koppen nauw samen met opdrachtgevers, eindgebruikers en andere belangrijke stakeholders. Om dit in goede banen te leiden, hebben we de Mediaheads methode ontwikkeld. Deze methode zorgt voor een gestructureerde en doelgerichte aanpak, waarmee we toewerken naar een impactvolle en effectieve leerervaring!

 

bart wanninge klein
Nu vinden ze economie wél leuk!

Nu vinden ze economie wél leuk!

Door complexe en soms wat saaie stof in een game te gieten, vinden studenten het ineens wel leuk om te leren. Ze zijn echt heel enthousiast!

stefan od klein
Samen voor de grootste impact

Samen voor de grootste impact

Het proces om tot een simulatie of serious game te komen met elkaar verliep heel prettig. Je werkt echt als team toe naar een mooi resultaat.

yvonne5
Betrokken en proactief

Betrokken en proactief

Mediaheads onderscheidt zich in hun betrokkenheid en in de manier waarop zij actief meedenken in belangrijke ontwikkelprocessen.

dsc02885 bewerkt 1000px
Onze samenwerking smaakt naar meer!

Onze samenwerking smaakt naar meer!

Vanuit ThiemeMeulenhoff hebben we heel prettig samengewerkt met Mediaheads. Het resultaat is ook prachtig geworden, dat smaakt dus naar meer!

gerreke5
Een top resultaat!

Een top resultaat!

Met Mediaheads en een externe vormgever hebben we toegewerkt naar een product waar we trots op zijn. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen!