SAVE THE DATE | 23 mei staat Robins Wereld op de Deelnemersdag van de VGN Academie.

16 april 2024
Terug

🌟 Save the date! Op 23 mei is ‘Robins Wereld’ te vinden op de open space van de Deelnemersdag van de VGN Academie. Deze dag biedt inspirerende sprekers, workshops en ruimte om ervaringen en kennis uit te wisselen over leren en ontwikkelen van cliënten, verwanten, vrijwilligers en zorg-professionals. Dit is dus een mooie gelegenheid om kennis te maken met nieuwe leercontent, waaronder onze eigen creatie (in samenwerking met @sheerenloo): Robins Wereld!  

Robins Wereld is de eerste serious game die speciaal ontwikkeld is voor kinderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. 🎮💡Met Robins Wereld kunnen deze kinderen op een speelse en boeiende manier essentiële vaardigheden trainen, waarmee ze hun leervermogen stimuleren. Wil je weten over hoe deze innovatieve benadering het verschil kan maken in het leven van deze kinderen? Of ben je nieuwsgierig naar andere interessante leercontent voor mensen met een verstandelijke beperking? Kom dan langs en laat je inspireren! ✨ 

Pssst: wist je dat je nu Robins Wereld 3 maanden lang gratis en vrijblijvend kunt proberen? Meer info vind je op robinswereld.nl.

Aanmelden voor de Deelnemersdag van de VGN Academie kan via de link 👉  

https://www.vgn.nl/aanmelden-voor-deelnemersdag-vgn-academie-2024

#VGNacademie #Seriousgaming #Leercontent #Inclusiefleren 

Wellicht ook interessant

Meer nieuws