Een game ontwikkelaar nodig?

Een game ontwikkelaar nodig?

Dat kan! Wij ontwikkelen games op basis van verschillende technieken zoals: Unity, Unreal, Javascript en Adobe Air. Bekijk hieronder ons werk. Mediaheads bedenkt, ontwerpt en realiseert games van formaat voor verschillende doelgroepen. Wij kunnen u van dienst zijn bij:

  • Ontwikkeling Branded games 
  • Ontwikkeling Gamification / Serious games
  • Ontwikkeling 3D en 2D producties voor o.a. games en apps
  • Ontwikkeling Educatieve games

Heeft u een idee voor een game, wilt u games inzetten om uw personeel te leren om efficiënter te werken? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Belevingsgericht onderwijs op een speelse manier met Bimii

Belevingsgericht onderwijs op een speelse manier met Bimii

Het speciaal onderwijs is in veel zaken anders ingericht dan het reguliere onderwijs. Beleven en ervaren komen eerst, rekenen en taal daarna. Digitale lesmethoden waren vooralsnog niet voldoende toegankelijk. Bimii brengt daar verandering in. Wij hebben een houten laptop ontwikkeld met een eigen app store en blokjes. Met de ontwikkeling van het Bimii-Book is een nieuwe werkelijkheid gecreëerd waarvan wij hopen dat veel kinderen hiervan plezier zullen hebben. Bimii is genomineerd voor de IPON innovatie award 2016, iets waar we vanzelfsprekend erg trots op zijn. Meer weten over Bimii?

Bezoek de website.

Bas op de kinderboerderij

Bas op de kinderboerderij

  

In opdracht van Royal Jongbloed BV heeft Mediaheads de mobiele game Bas op de Kinderboerderij gerealiseerd.  Met Bas op de kinderboerderij werken kinderen aan woordenschat door een plaat van de kinderboerderij te verkennen. De app biedt de mogelijkheid om op foto's te nemen en te voorzien van zelfopgenomen audio. De app is ontwikkeld met Adobe AIR en te downloaden voor zowel Android als iOS Bas op de kinderboerderij is genomineerd voor de Ukkie Award 2014. 

Master of Workflow

Master of Workflow

Deze serious game hebben we voor en in samenwerking met deorganisatiemakelaar.nl ontwikkeld. In het spel draait het om het verbeteren van je workflow zodat je effectiever om kunt gaan met de dagelijkse keuzes. De game is gebasseerd op de nieuwste inzichten in moderne timemanagement theorieën van Getting Things Done® en Covey®. Master of workflow sluit aan bij de hedendaagse praktijk van professionals die hun dagelijkste werkstroom op orde willen houden en vaardigheden op willen doen. 

Taal met Sjors

Taal met Sjors

  

Taal met Sjors is voor kinderen vanaf 4 jaar. De kinderen gaan samen met Sjors de Helikopter op jacht naar letters en woorden. De app biedt vier oefeningen ter ondersteuning van het leren herkennen, lezen en spellen van letters en woorden. De app werkt met de stem van Sjors die de letters en woorden uitspreekt zoals op school. Flitsen kunnen de kinderen gratis uitproberen! De overige oefeningen moeten worden gekocht. Taal met Sjors bevat 500 woorden en sluit aan op de kernen van de methode: Veilig leren lezen (maan roos vis). De taal app is geschikt voor alle mobiele apparaten

Berneboel Friestalige app voor kinderen

Berneboel Friestalige app voor kinderen

  

In samenwerking met diverse partijen en in opdracht van de Provincie Fryslân hebben wij de app Berneboel ontwikkeld. Een Friestalige mobiele applicatie die met betrekking tot thematiek aansluit bij Studio-F van Afûk en Cedin. De app bevat 10 thema's met een breed scala aan content waaronder games, poppenvideo's, 3D animaties en cartoons. De app is te downloaden voor zowel iOS als Android