Wij maken

Eigen apps en software die jouw wereld verrijken

Home » Apps en software laten ontwikkelen

Heb je een eigen app nodig?

Soms wil je nieuwe informatie overbrengen. In het openbaar, of juist aan een groep betalende klanten. Dan kun je je website vernieuwen. Of iemand komt op het idee om er een eigen app van te laten maken. Veel cooler! Toch?
Absoluut. Maar soms is een app onnodig ingewikkeld. Of is een mobiele website handiger voor het beoogde doel. Want zo simpel is het niet. De mogelijkheden zijn vaak vergelijkbaar, de techniek – en de prijskaartjes – zeker niet.

Of toch een mobiele website?

Het fijne van een mobiele website is dat je deze altijd kunt bekijken. Je hoeft niet te downloaden en het werkt op elk apparaat met een wifi-verbinding. Een mobiele websites is super toegankelijk, meestal goedkoper dan een app en vindbaar via de zoekmachines. Ideaal dus voor openbare informatie en marketing.

Voordelen app?

Een app moet eerst worden geïnstalleerd vanuit een app-store, al dan niet afgeschermd. Maar deze kan vervolgens wel gegevens genereren die gebruiker-specifiek zijn. Of samenwerken met de camerafuncties, GPS of andere gepersonaliseerde content zoals Dropbox of Evernote. Dat maakt een app ideaal voor interactie en meer diepgang met een specifieke groep gebruikers.

Wat je kiest, hangt dus sterk af van je doel. In dit artikel helpen we je om te bepalen of een eigen app wel of niet rendabel is in jouw situatie.

Liever meteen om tafel met de experts?

Dat kan ook. Met ons bijvoorbeeld.
Bel naar 0513 436 428 of stuur ons een e-mail.

Dit zijn alvast enkele apps voor andere klanten

Mobiele site of responsive?

En dan is er nog iets. Die mobiele website, dat is toch hetzelfde als responsive? Nee dus. Een responsive website is gewoon de norm; je oude website past zich netjes aan als die wordt bekeken op een kleiner scherm dan de desktop. Een echte mobiele website is speciaal ontworpen voor dat kleine scherm én voor alle interactie. Je ziet niet alleen een telefoonnummer bijvoorbeeld, maar dat telefoonnummer is ook direct klikbaar. Maar het gaat nooit zo ver als een eigen app.

Wat kun je met zo’n app?

Heel veel, dat blijkt wel uit ons portfolio. Urenregistratie door medewerkers met een eigen device verspreid door het hele land. Spelletjes spelen, puur ter vermaak. Een CRM-systeem managen, vanuit een laptop of met de smartphone.
De ene keer maken we er een losse app van. De andere keer koppelen we een app aan een ander besturingssysteem. Of maken er een serious game van waarin een complete training is opgenomen. Heel veel is mogelijk.

Waarom bij ons?

Waarom kom je dan bij Mediaheads? Omdat wij losdenkers zijn. Creatief maar ook praktisch. We beloven geen gouden bergen en weten dat er niet overal zakken geld klaar staan. Het moet wel haalbaar zijn.
En: je moet het juiste team hebben. Die hebben wij. Geen grote bureau’s, wel bezielde specialisten. Die niet bij ons op de loonlijst staan, maar wel net als wij graag een stapje extra doen voor de klant. Inspirerende mensen. Meedenkers.

Dit zeggen die klanten over ons en ons werk

'Mediaheads zijn goed in staat om te luisteren naar je wensen en deze te vertalen in tastbare applicaties. Toen we ze voor de uitdaging stelde om binnen drie weken een game en console uit te werken namen ze die aan en ontwikkelde een prachtig product voor ons, precies op tijd voor een belangrijk congres.'
Joost Deutekom
World wide marketing manager,
BD Kiestra

Even sparren? Vraag vrijblijvend om advies!

Bel naar 0513-436428 of stuur ons een email.

Waar we minstens zo sterk in zijn

Games

Mixed reality

3D en animatie

Games

Serieuze training of spelenderwijs leren: games dagen uit om te presteren.

Mixed reality

Plaats je eigen concept in de realiteit en breng dromen tot leven.

3D en animatie

Bewegend beeld zegt meer dan 10.000 woorden. Bekijk het hier.

Waar we minstens zo sterk in zijn

Games

Games

Serieuze training of spelenderwijs leren: games dagen uit om te presteren.

Mixed reality

Mixed reality

Plaats je eigen concept in de realiteit en breng dromen tot leven.

3D en animatie

3D en animatie

Bewegend beeld zegt meer dan 10.000 woorden. Bekijk het hier.