Wij zijn echte app bouwers!

Wij zijn echte app bouwers!

Mobiele apps kunnen op allerlei manieren worden ontwikkeld. Samen brengen we uw wensen in kaart en geven u advies over welke app technologie het beste aansluit bij uw onderneming. 

Wij bouwen professionele apps op basis van de drie meest succesvolle mobiele apparaten, Android, Apple (iOS) en Windows Phone. Dit doen we zowel native als hybrid. Uiteindelijk bepalen functionaliteit, prestatie en niet te vergeten prijs (budget) de keuze voor uw app. Vraag naar de mogelijkheden.

Scroll verder voor een overzicht van ons werk. 

Synaeda App GGZ Friesland

Synaeda App GGZ Friesland

In opdracht van GGZ Friesland en Psycho Medisch Centrum Synaeda hebben wij gewerkt aan de realisatie van de Synaeda app. Een handige takenplanner tijdens therapie. De app helpt bij het aanbrengen van structuur, het bereiken én beter kunnen beoordelen van behandeldoelen.

Deze hybrid app is ontwikkeld in Phonegap en wordt gratis aangeboden voor zowel iOS als Android

Virtual Reality App 's Heeren Loo Zorggroep

Virtual Reality App 's Heeren Loo ZorggroepIn opdracht van Vos en Setz is voor Zorggroep 's Heeren Loo een native app gerealiseerd. De app is ontwikkeld als onderdeel van het kerstcadeau voor de 19.000 werknemers en vrijwilligers van het bedrijf. Virtual reality (in de vorm van 360 graden video) stond hierbij centraal. Mediaheads heeft de app (iOS / Android), het bijbehorende video CMS en de video content (360 video / 3D Animatie) geleverd. 

M3Workx


M3Workx levert en installeert zonnepanelen aan bedrijven en particulieren. Omdat het bedrijf voor een groot deel met uitzendkrachten werkt wilde M3Workx een slag slaan op het vlak van efficiëncy. Door middel van een maatwerk oplossing in de vorm van een urenregistratie app met daarbij een backend beheersysteem heeft Mediaheads in deze behoefte kunnen voorzien. De ontwikkelde app wordt onder andere gedistribueerd via de Apple Business to Business app store en is daarmee specifiek voor werknemers van M3Workx beschikbaar. Het CMS verzorgd Excel overzichten waarmee de uren van het personeel direct inzichtelijk is en in de boeken verwerkt kan worden.

De app is ontwikkeld voor iOS en Android.

De raadselkatEen leuke app voor kinderen. In het verhaal van Kate Slingemann gaan de kinderen samen met Mieps eieren brengen, naar de overkant. Maar wacht eens, wie zit daar?

" Hoi, ik ben De Raadselkat. Ik woon al jaren onder de brug. Het is dan ook mijn brug. Zo zie ik dat. Soms zit ik op de brug in het zonnetje. Soms wil er iemand passeren. Maar dat kan ik niet zomaar toestaan. Nee. Je moet het wachtwoord weten... ". Download voor iOS en Android. 

Puravita Magazine

Puravita Magazine


Netwerkorganisatie "Het business collectief" brengt elk kwartaal een online magazine uit. Aan ons de vraag om een hybrid app te ontwikkelen die bestaande en toekomstige magazines eenvoudig importeert en aanbiedt aan de gebruiker. 

Katsjing

KatsjingKatsjing B.V. heeft ons gevraagd om een maatwerkoplossing te realiseren die winkeliers en het winkelend publiek aan elkaar verbind. Er is een backend (CMS) gerealiseerd waarmee de winkelier kortingsacties kan aanmaken en aan vestigingen kan koppelen. Het winkelend publiek krijgt een push bericht op de telefoon zodra ze in de buurt van de winkel met de actie zijn. Ze claimen de kortingscode en leveren deze in bij de desbetreffende zaak. Mooi concept! Katsjing gaat op korte termijn van start.